p-bot

Jag har aldrig i mitt liv skämts så mycket som jag gör just nu.
Att få en p-bot kunde vara så pinsamt, det visste jag inte.
Min plånbok kommer vara tom och ihålig ett bra tag nu,
för det sved när jag såg den lilla inplatstade lappen på fönsterrutan!
Jag blev så tokarg att jag höll på börja tjura!
Har inte hunnit gråta än men det kommer väl.
Men såhär arg och generad har jag nog aldrig varit....
KARMA (det ska inte stå kramar)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Den betalar jag om du går ut med hunden 700 gånger!!!!!!! Skojar bara klart jag betalar den förresten är det redan gjort så den är borta.

2009-09-22 @ 19:53:05
Postat av: louise

stackarns emelie ! men sånt händer nog alla lilla skruttfia :) .. & du har ju en bra snäll mamma ser ja! :) ( men de visste ja ju redan )... =)

2009-09-22 @ 21:16:32
URL: http://louiseelfwing.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Tycker att hon skulle fått betala boten själv. På så sätt lär hon sig att vara lite mer uppmärksam när hon parkerar nästa gång. Nu lär hon sig väl ingenting...

2009-09-23 @ 13:02:16
Postat av: Anneli

Jag hade gjort samma sak, betalat min sons bot. En sån sak kan hända vem som helst. Värre om dom fått för fortkörning tycker jag, då har JAG inte varit glad....Men nu mår Emelie inte bra över denna bot, så hon lär sig nog ändå ska du se.

2009-09-23 @ 15:18:46
Postat av: Mamma

Emelie har faktiskt ingen inkomst och det ska vara betalt inom 8 dagar. Betalar man inte blir skulden större och tillsist hamnar man hos kronofogden och bilen står ju på Putte så. Vad då lär sig? Både hon och jag har parkerat där flera gånger och det finns inga skyltar om att det är parkeringsförbud där.Dom flesta som jobbar eller går på carlforska och kör bil parkerar där så hon var inte den enda som fick böter i går!

2009-09-23 @ 16:34:33
Postat av: Anneli

Håller me Mamma. Andreas bil står på Micke, så när han inte kan betala, ja..jag (vi) betalar så klart, eftersom Andreas bara har ett studiebidrag på 1050 kr, som ska räcka till allt annat. Skulle inte vi betala i tid, som Mamma skriver, blir de kronofogden o hur kul är de...Nu drabbar de ju inte sonen, utan hans far, men de är fan så lika illa, om inte värre....om de inte betalas i tid...

2009-09-23 @ 18:07:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0