hoppet

Jag vet helt ärligt inte hur länge jag orkar.
Att ha en perfekt fasad, alltid le, ha bra betyg, sköta skolan...
Det är bara för mycket.
Jag går långsamt sönder,
så långsamt att jag kanske kan bli lagad innan jag är helt sönder.
Men alla bitar som sätts tillbaka plockar ni bort igen,
och ni graver bara mer i mina sår.
Jag är så glad att vi får lov nu, så om jag bryter ihop är jag iallafall hemma.

Kommentarer
Postat av: Du vet

Tycker det är synd att du känner som du gör. Lilla Kalle kan jag ta i famn och trösta men dig får jag bara stå på sidan om. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och det vet du. Du är aldrig ensam. Stor kram. Livet är tyvärr aldrig enkelt men ibland rasar man omkull men res dig du är stark. Ta den utsträckta handen svälj stolthet du är bra som du är.

2009-12-15 @ 08:00:48
Postat av: Emma Sjödahl

Du ska inte behöva känna att du alltid måste vara på topp och vara glad gumman. Jag vet hur det är för man vill inte vara en börda för andra men jag vet själv hur gärna jag bara vill börja stört tjura mitt i skolan men jag är rädd att ingen ska ta emot mig när jag faller. Men vet du vad, kom till skolan och bara va precis hur du känner dig. För hur läskigt det än är så finns vi eller jag för dig och det är inte fel att vissa sina känslor. Jag vet att jag talar emot mitt beteénde nu då jag håller allt inne tills jag kommer hem jag med. Men det är som sagt lättare att säga till någon annan. Du vet att jag förstår till viss del gumman och du vet att jag finns här. Låt ingen i hela världen trycka ner till underbara jag utan va bara dig själv för då kommer du komma så otroligt långt! Det är ingen som kommer tycka om dig mindre för att du inte orkar en dag, eller två eller varför inte en hel vecka. Du förtjänar lite lugn och ro babe. Vi ses i skolan! Älskar dig <3

2009-12-15 @ 08:05:23
URL: http://karinemma.blogg.se/
Postat av: Mamma

Älskade Emelie jag är så stolt över dig. Tack för att DU har hjälpt mig igenom många svåra stunder senaste tiden. När jag smsade dig och sa att paniken var nära då erbjöd du dig att komma hem till mig för att finnas där TACK! Det ska ju vara tvärtom det är ju jag som ska stötta dig min dotter. Men det som hänt var en sådan chock och jag vet ärligt inte om jag fattat vad som hänt det var det absolut sista jag trodde och även du. Jag kommer ihåg att du sa att jag inte skulle vara orolig för något sådant skulle aldrig hända men ibland tar livet en annan väg än vad som var tänkt.Jag är så ledsen över all smärta jag orsakat dig och jag vet att det jag gjort är oförlåtligt.Jag försöker varje dag att le och skratta och tänka framåt men ibland när ensamheten kommer så faller jag men när ni kommer hem så står jag alltid upp även om jag bara vill skrika och gråta tills jag somnar av ren utmattning och när jag sedan vaknar så önskar jag att allt bara har varit en mardröm. Jag älskar dig och är tacksam att du funnits här för mig.

2009-12-15 @ 11:08:10
Postat av: Svärmor

Gumman du ska veta att du är bra som du är och låt INGEN få dig att känna dig annorlunda än så. Jag är så glad att ha dig och resten av din familj i min familj.Även när allt känns mörkt och hopplöst så kan jag lova dig att med tiden så kommer mörkret att ljusna.Jag vet det hät med all säkerhet,jag har varit så långt nere och mått så dåligt stunder i mitt liv,men jag står upp igen nu och har återfunnit hoppet om livet. Och det som inte tar död på en gör bara en starkare tror jag. Jag lider med er alla nu och jag vet att ni har en mycket svår tid. Jag beundrar din mamma för hennes mod och ork, hälsa henne det.Jag tycker hon är helt fantastisk!!Någonting säger mig var du fått din styrka och mod ifrån :) 1000 Kramar från Sara

2009-12-16 @ 10:25:10
Postat av: Linda K

Vet inte alls vad som har hänt. Men även om vi inte pratat på länge oså så ska du veta att jag finns här endå. Du har mitt nummer, bara slå det och ringa när du vill. Kram!

2009-12-18 @ 16:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0